Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Kyllingefilet med rødkålsslaw og frisk timian

10 personer

Ingredienser

10 stk. kyllingefilet

2½ tsk. citronpeber

1-1½ tsk. salt

1½ dl frisk timian

Rødkåls-slaw

750 g. rødkål

2½ dl. creme fraiche

1 ¼ dl. mayonnaise

2½ spsk. sennep

Salt, peber

2½ bundt forårsløg

20 skiver brød


Tilberedning

Drys kyllingefileterne med timian, citronpeber og salt.

Steg dem på panden i lidt olie til de er gennemstegte. 

Snit rødkålen meget fint. Bland creme fraiche, mayonnaise og sennep godt sammen og smag til med salt og peber. Vend rødkålen i og bland det godt sammen.

Skær forårsløgene i tynde skiver og drys dem over rødkåls-slaw’en.

Server kyllingefileterne med brød og rødkåls-slaw, samt bagte kartofler eller ovnstegte kartoffelbåde.