Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Kyllingefilet gratineret med parmesan og marineret kålsalat

10 personer

Ingredienser

10 stk. kyllingefilet

Salt, peber

1 tsk. olie

75 g. frisk parmesan

2½ spsk. sorte sesamfrø

Marineret kålsalat

30 – 40 stk. rosenkål

2 mellemstore blomkål

1½ rød spidskål

250 g rød mangold salat

1 spsk. dijon sennep

1 spsk. hvidvinseddike

1 spsk. olie


Tilberedning

Drys kyllingefileterne med salt og peber og steg dem i olie på panden. Fordel parmesan og sorte sesam frø ovenpå kyllingen, og lad det stå et øjeblik til osten er smeltet.

Del rosenkålene i halve, damp dem 2-3 minutter og køl dem straks af i koldt vand. Del blomkålen i buketter og skær buketterne i grove skiver. Snit spidskålen groft. Bland de tre slags kål med mangold salaten.

Rør dijon sennep, hvidvinseddike og olie sammen og hæld marinaden over kålsalaten.

Skær kyllingen i tynde skiver og server med den marinerede kålsalat.