Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Kryddermarineret kyllingefilet med citrongrillet grønt og sommerlig salat

10 personer

Ingredienser
10 stk. kryddermarineret kyllingefilet

Citrongrillet grønt

30 stk. hele grønne asparges

30 stk. forårsløg

1 spsk. olie

1½ tsk. fintrevet citronskal

1½ tsk. salt

Sommerlig salat

1½ icerberg salat

25 små tomater

125 g. mangold salat

25 radiser

Frisk timian

10 skiver brød

Tilberedning

Steg kyllingefileterne og lav imens tilbehør.

Pensl hele asparges og hele forårsløg med olie rørt med revet citron og salt, og grill dem. Drys med finthakket frisk timian.

Lav en salat af snittet iceberg, halve tomater, mangold salat og radiser i tynde skiver.

Server de kryddermarinerede kyllingefileter med citrongrillet grønt, sommerlig salat og godt brød.