Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Kryddermarineret filet med perlebygsalat, grillet nektarin og marineret rødløg

10 portioner
Ingredienser

10 stk. Kryddermarineret kyllingefilet/alm. filet

Perlebygsalat
5 dl. perlebyg eller perlespelt

3 tsk. honning

3 spsk. limesaft

½ tsk. vaniljepulver eller korn fra ¼ vaniljestang

2 hjertesalat hoveder

250 g babyspinat

500 g sukkerærter

250 g ærteskud

250 g blåskimmelost

250 g friske hindbær

4-5 nektariner

1-2 tsk. smagsneutral olie

Marineret rødløg

500 g rødløg

2 dl. hvidvinseddike

2½ spsk. honning

2½ tsk. hele rosa peberkorn

Tilberedning

Marinerede rødløg: Skær rødløg i fine både og læg dem i en lille skål. Opvarm hvidvinseddike i en lille gryde med honning og rosa peberkorn og hæld den varme lage over rødløgene. Lad rødløgene marinere i lagen i køleskabet mindst 1 time inden servering, og gerne mere.

Kog perlebyg efter anvisning på pakken og lad det køle af. Rør honning med limesaft og vanilje, hæld det over den afkølede perlebyg og rør godt sammen.

Pluk bladene af hjertesalaten og anret på et fad sammen med babyspinat (del evt. de største af hjertesalat bladene i mindre stykker). Del sukkerærter på langs i strimler og anret dem på salaten sammen med ærteskud og skimmelost i små stykker samt friske hindbær.

Skær nektarinerne i halve, pensl dem med lidt olie på skærefladen og grill dem med skærefladen nedad i 4-5 minutter. Skær dem i mindre stykker og læg dem på salaten.

Grill eller steg fileterne, og server med perlebygsalat, grillet nektarin og marineret rødløg.