Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Kokospaneret Minutfilet og speltsalat m/bønner og krydrede grøntsager

10 personer

Ingredienser

10 stk Danpo Minutfilet
Hvedemel
2-3 æg
3-4 dl eller rasp
2½ dl kokos, revet
Salt og peber
Smør og olie til stegning

7 dl. speltkerner 

1 1/2 chili, uden kerner- finthakket

4 fed hvidløg, revet
4 limefrugter, saft og citronskal

2-3 dåser sorte bønner
500g cherrytomater i både
1 agurk i tern
6 forårsløg i strimler
250g sukkerærter i tern
2 dl frisk koriander, hakket


Tilberedning

Kog speltkernerne efter anvisning på pakken. Lad det dryppe af i en sigte og hæld det i en stor skål. Tilsæt olie, chili, hvidløg, limeskal og saft og bland det hele godt sammen. Stil det på køl.

Inden servering skylles bønnerne og vendes i speltsalaten sammen med de resterende grøntsager og koriander. Krydr med salt og peber og bland det hele godt sammen.

Krydr minut fileterne, vend dem i mel, æg og til sidst i en blanding af rasp og kokos. Steg fileterne i smør og olie i 3-5 minutter på hver side, indtil de er gyldenbrune. Serveres med speltsalat.

Super saftig og sprød filet som er færdig på ingen tid.