Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Grillet karrysteak med kokos- og mangosalat

10 personer

Ingredienser
10 stk karrymarineret kyllingesteaks
2,5 dl kokosmælk
4 tsk. knust eller frisk ingefær

4 dl kokosmælk
4 spsk limesaft
4 tsk. fish sauce
4 tsk. sød chilisauce

4 mangofrugt
4 bundt forårsløg
4 rød chili uden kerner
2 agurk
4 bdt.frisk koriander

Tilbehør: Ris eller nudler

Tilberedning
Læg kødet i en marinade af kokosmælk og frisk ingefær. Grill herefter kødet direkte ca. 3-4 minutter på hver side.

Pisk kokosmælk sammen med limesaft, fish sauce og sød chilisauce, og sæt dressingen i køleskabet indtil servering.

Skær mangokødet fri af stenen og i tynde skiver. Skræl agurken, halver den på langs, fjern kernerne og skær den i skiver. Bland mangofrugt og agurk med fintsnittede forårsløg samt chili i tynde strimler. Drys salaten med friske koriander og server den til kødet sammen med kokosdressing og ris eller nudler.



Energi per person: 1770 kJ (421 kcal)
Energifordeling: Protein: 32 %, kulhydrat: 49 %, fedt: 19 %