Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Gratineret Minutfilet med karameliserede løg, timian og sprøde rodfrugter

10 personer 

Ingredienser
10 stk Danpo Minutfilet
250 g revet ost
Smør til stegning
Salt og peber

Karamelliseret løg
5-6 løg i strimler
5 spsk. frisk timian, finthakket
Smør
2-3 tsk. rørsukker
2-3 spsk. hvidvinseddike

Rodfrugter
1 kg blandede rodfrugter
Citronskald, timian og hvidløg

 

Tilberedning

Forvarm ovnen til 200 °. Bland løg med timian og steg det på en pande ved svag varme i smør, indtil de er bløde og begynder at få lidt farve. Tilsæt sukker og eddike og bring det i kog. 

Vend rodfrugterne med olie, salt, peber, citronskal og hvidløg – bag dem møre i ca 30 min ved 180°C.

Krydr fileterne med salt og peber. Steg dem gyldne, max 1-2 minutter ved høj varme på hver side. Læg fileterne i et ovnfast fad og top med løg og ost. Bages i midten af ​​ovnen cirka 10 minutter, indtil kyllingen er gennemstegt og osten er gylden.

Gó ide: Server med en lækker dip til rodfrugterne