Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Fyldt kyllingebryst med rødbederåkost

10 personer

Ingredienser
10 stk Danpo kyllingefilet
100 g smør
4 fed hvidløg
2 bundt basilikum
Saften og reven skal fra 1 citron
Salt og peber

Rødbederåkost:
1 kg rødbeder
100 g solsikkekerner
2 dl olie
2 spsk sennep
4 spsk balsamico
2 æggehvider (evt. pasteuriseret)
2 tsk sukker
Salt og peber

Tilbehør: Brød

Tilberedning
Rør smør, finthakket hvidløg, basilikum, citronsaft og revet citronskal sammen. Stil det på køl i ca. 1 time.

Lav en lomme i kyllingefileten og fordel smørret heri. Pensl kyllingerne med olie og salt, og steg dem ved 180° C i ca. 25 minutter.

Rist solsikkekernerne i ovnen ved ca. 180° C, til de er gyldne. Rør æggehvide, sennep, balsamico og sukker sammen. Pisk olien i, og spæd evt. til med lidt vand.
Tilsæt solsikkekernerne og strimlet rødbeder, og lad det trække i ca. 30 minutter.
Server salaten til kyllingen sammen med brød.


Energi pr. portion: 2805 kJ (668 kcal)
Energifordeling: Protein: 22 %, kulhydrat: 32 %, fedt: 46 %