Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

KlokkeKlar med Danpo - så er der

Kylling på Minuttet

 

Inderfilet: Pande- eller grillsteges ca. 4 minutter på hver side

 

Lever: Braiseres ca. 8 minutter ved svag varme

 

Brystfilet: Pande- eller grillsteges ca. 9 minutter på hver side

 

Vinger: Ovnsteges ca. 15-20 minutter ved 180°C

 

Hjerter: Braiseres ca. 30 minutter

 

Underlår: Ovnsteges ca. 40 minutter ved 180°C

 

Overlår: Ovnsteges ca. 45 minutter ved 180°C

 

Helt lår med rygben: Grydesteges eller ovnsteges ca. 45 minutter

 

Kråse: Koges mindst 1 time fx til kråsesuppe

 

Hel kylling: Koges, grydesteges eller ovnsteges ca. 60 minutter pr. kilo