Dansk Engelsk Tysk Spansk

KyllingeGuiden tilberedning, tid og temperatur

Få her en lille håndfuld gode råd til den perfekte tilberedning af kylling med fokus på tid og temperatur.

Det er let at tilberede kylling!

Du har faktisk kun brug for 2 ting! Et ur og et termometer! Så er du godt i gang! Men for at spisekvaliteten og madglæden kommer helt i top, holder du hovedet koldt og tjekker....

  • Om der er tale om kort – eller langtidsstegning

  • Om kyllingekødet er gennemstegt, dvs. klar i kødsaften og mindst 75°C i temperatur

  • Om du har tillagt varmholdningstid før og under servering

 

Tidsfaktoren er en god pejling ved tilberedning af kylling, og det er altid udskæringen, der afgør tilberedningstiden.

Bliv KlokkeKlar med Danpo Kylling – Læs mere her

5 ekstra plusser fra Danpo til dig

Kylling fra Danpo er…

  • Halalslagtet og derfor køkkensmart at servere for kulturelt forskellige kunder.
  • 100% Dansk kylling
  • Fødevaresikkert valg – nul salmonella og fuld sporbarhed i alle led.
  • Luftkølet
  • Nøglehulsmærket bredde i sortiment med naturligt match til kostpolitik og sundhedsprofiler i køkkener med mindre og bedre fedt på dagsorden.