Dansk Engelsk Tysk Spansk

Hakket kylling kan bruges til mere end du tror....

 

Flertallet af alle kantiner og køkkener har hver uge hakket kød på menuen.

Det er dog ikke så ofte det hakkede kyllingekød, der bliver valgt, når menuen står på kendte klassikere som lasagne, frikadeller eller kødsovs. Det er ærgerligt, for hakket kylling kan mere, end de fleste tror, og det vil vi hos Danpo rigtig gerne lave om på.

 

Vi er glade for kylling og glade for hakket kød, gg selvom kyllingekød gør sig godt som hakkekød, bruger vi i dag meget lidt hakket kyllingekød.

Vi har hos Danpo en bed pallette af produkter med hakket kød, tilpasset den enkeltes behov og køkkenønsker.

 

Derfor vil vi gerne hjælpe dig til at finde dine favoritter med hakket kylling...

Kylling con carne.. - Chili con carne er en herlig spicy ret. Derfor passer hakket kylling særlig godt .... se opskrift

Grill Burger – hjemmelavet fast food

Eller hvad med at forme jeres helt egen kyllinge-grill-bøf, næste gang der skal hjemmelavede burgere på menuen?

Kun 3-6% fedt 

Kyllinge frikadeller...

... smager som hjemmelavede

Vi har gjort alt forarbejdet med at røre en god fars, så du i en håndevending kan servere sprødt stegte og velsmagende kyllingefrikadeller direkte fra panden og ud på buffeten..

Rørt kyllingefars

Fornuftigt og praktisk!

Vores rørte kyllingefars er til køkkenet, der selv vil gøre arbejdet færdigt, men sætter pris på fornuftig hjælp i hverdagen. Farsen er rørt med krydderier, og der er ikke tilsat gluten. Den kan bruges til alt fra boller i karry, asiatiske kødboller til klassiske danske frikadeller og farsbrød.

Kyllingemedister

... er også lavet af hakket kylling - og noget helt særligt..

læs mere om kyllingemedisteren