Dansk Engelsk Tysk Spansk

NYHED - stegte BBQ kyllingespyd!

Vi har stegt, smagssat og kommet en HEL inderfilet på spyd.

Med sin milde BBQ smag bliver det en favorit på buffeten, til den lækre snack og på børnemenuen.
Kyllingespydet er rig på smag og fattig på fedt. Det er hurtig og nem at tilberede, og så holder det sig saftigt længe.

Se produktinfo her...

Medister

Velsmag, fedtfattig og glutenfri.
... og faktisk er den klassiske danske ret og det gode danske kyllingekød et godt match, til en fedtfattig hverdagsmenu ...

Læs mere
Hakket kylling kan mere end du tror...

Flertallet af alle kantiner og køkkener har hver uge hakket kød på menuen. Hakket kylling er oplagt som alternativ til svine- eller oksekød - det er fedtfattigt og smagfuldt ... læs mere ..

Læs mere

Køkkenklare stegte filet strimler!

Fedtfattige strimler af 100% stegt filet.

Egner sig perfekt til buffeten, salater og sandwich, - både efter en hurtig opvarmning i ovnen eller friture, eller brug dem direkte efter optøning.

Læs mere om vores stegte filet strimler her

Klassiske kyllingepølser - til enhver lejlighed!

Kyllingepølser er rigtige pølser ......

De fleste har vel hørt om kyllingepølser, og vi har nu ganske almindelige kyllingepølser, som pølser nu engang skal være .....

læs mere om vores kyllingepølser
Dansk kylling

Her får du mere info om 100% dansk kødkvalitet

Læs mere
Kylling er en køkkenlyst ....

Lad kunderne nyde duften af kylling, og byd spisekvaliteten til højbords.

Minikølle... med sprød panering

Sprøde minikøller - det er perfekt fingerfood...

læs her
En børnefavorit med sprød panering og saftig kylling

XL Nuggets - sæ rdeles velegnede til sommerlande og buffet

Læs mere
Kyllingebacon på menuen...

- Fuld af smag men fedtfattig!

Vores kyllingebacon på frost er nitrit-fri, nøglehulsmærket bacon med et lav saltindhold, under 9% fedt og hele 99% kød.

Læs mere om kyllingebacon her
Fjerlette opskrifter med kylling

Kyllingens fordele

8 køkkenklare vingesus...

  1. Folkekær spise til buffet, fad, spyd, grill
  2. Traditionel og moderne i smag og udtryk
  3. Fiks at servere for kulturelt forskellige kunder
  4. Nem at portionere
  5. Nøglehul
  6. Proteinrigt
  7. Dansk kød
  8. Halalslagtet

Kyllinge Guiden

tilberedning, tid og temperatur

Få her en håndfuld gode råd til den perfekte tilberedning af kylling med fokus på tid og temperatur.

Læs mere

Pølsehorn...

...de er præcis ligeså smagfulde og hurtige at lave med en kyllingepølse ...

opskrift - kyllinge pølsehorn