Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Minikøller med tomatmarineret pastasalat

4 personer

Ingredienser

20 stk. minikøller

200 g pasta penne

2 hjertesalat

2 forårsløg

100 g sukkerærter

2 spsk. bredbladet persille

1 spsk. olivenolie

2 spsk. soltørrede tomater i olie

1 tsk. citronsaft

Et lille nip sukker

Salt og friskkværnet peber

 
Tilberedning

Tilbered minikøller efter anvisning på emballagen.

Kog pasta penne efter anvisning på emballagen, og lad dem afkøle.

Pluk hjertesalat i mindre stykker, og skær forårsløg og sukkerærter på skrå i lange, tynde strimler. Hak persillen i mindre stykker.

 

Blend olivenolie med soltørrede tomater og citronsaft til en ensartet masse, og smag til med sukker, salt og friskkværnet peber. Hæld de afkølede pasta penne i tomatmarinaden, og vend godt rundt, så marinaden bliver fordelt.

Bland hjertesalat, forårsløg, sukkerærter og persille sammen med tomatmarineret pasta penne.

Server minikøllerne med tomatmarineret pastasalat og et stykke godt brød.