Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Minikøller med thaisalat og mangodip

4 personer

Ingredienser
20 stk Danpo minikøller
1 stor rød chili
3 forårsløg
1 agurk
1 stor håndfuld mizunasalat eller andre salatblade
1 bundt frisk koriander
1 bundt friske mynteblade
½ dl grofthakkede peanuts
½ dl limesaft
1/4 dl fish sauce
1 spsk rørsukker

Mangodip:
1 frisk moden mango
1 skalotteløg
1 fed hvidløg
2 røde chilier uden kerner
40 g rørsukker
1 dl limesaft
Salt

Tilberedning
Grill Danpo minikøller indirekte i ca 25 min. Læg dem evt. direkte over kullene til sidst.

Halver chilien, fjern kernerne og skær den i tynde strimler. Rens forårsløgene og del dem i to. Skær dem i fine tynde strimler på langs. Skær agurken i meget tynde skiver og bland med chili og forårsløg.

Pisk limesaft, fish sauce og rørsukker sammen. Hæld dressingen over grøntsagerne, bland, og lad det trække lidt. Bland til sidste med salat, krydderurter og grofthakkede peanuts.

Skræl mangofrugten og skræ kødet fri af stenen. Findel mango, skalotteløg, hvidløg, chili, sukker og limesaft i en blender, og smag til dem salt.
Server magodippen til de varme minikøller sammen med salat.