Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

BBQ minikøller med speltsalat

4 Portioner
20 stk. Danpo BBQ minikøller

Speltsalat
250 g speltkerner ukogte
250 g grønkål, grofthakket
125 g rødløg i tynde både
50 g soltørrede tranebær
150 g feta i brudstykker

Dressing
1½ spsk. grovkornet sennep
2 spsk. honning
0,25 dl. lys balsamico eddike
0,75 dl. oliven olie
Salt og frisk kværnet peber

Tilbehør
Groft brød

Tilberedning
Tilbered minikøller efter anvisning på pakken.

Kog speltkerner efter anvisning og lad dem blive kolde.
Bland de øvrige ingredienser sammen til speltsalaten.
Pisk alle ingredienser sammen til dressingen og vend den i speltsalaten. – Pynt med revet citronskal.

Server lune minikøller med speltsalat og groft brød.

Gó ide: Minikøllen er rigtig god som en del af julebuffeten. Kødfuld og saftig.