Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

BBQ Minikøller med rød pastasalat og snack tomater

4 personer

Ingredienser
20 stk. BBQ minikøller
250 g pasta
130 g soltørret tomatpesto – købes færdiglavet
Salt og friskkværnet peber
50 g revet parmesan
50 g ristede pinjekerner
Frisk basilikum
250 g røde cocktailtomater skåret i halve

Tilberedning
Varm minikøller efter anvisning på pakken. Kog pastaen mør og afkøl den i koldt vand. Hæld vandet fra pastaen og vend det med soltørret tomatpesto. Smag til med salt og friskkværnet peber.

Drys med frisk revet parmesan, ristede pinjekerner og masser af frisk plukket basilikum.

Server pastasalaten med lune minikøller og halve cocktailtomater

Velbekomme.

Minikøllen er super god til børnene - super smagfuld, og det lille mini "håndtag" gør den nem at holde og spise.