Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Sprød kyllingeburger med tomat og mozzarella samt ovnbagte fritter

4 portioner

Ingredienser

4 panerede kyllingeburgere

4 store burgerboller

4 store tomater

2 stk. frisk mozzarella

2 små salatløg

4 store blade frissé salat

2 spsk. mayonnaise

1 dl syltede agurker i skiver

Ovnbagte fritter

600 g blandede rodfrugter i lange tynde stave (f.eks. pastinak og persillerod)

600 g kartofler i lange tynde stave

1 tsk. salt

1 spsk. olie

 

Tilberedning: Steg kyllingeburgerne i ovnen i ca. 20 minutter ved 200 ºC. 

Flæk burgerbollerne og rist dem i ovnen eller på brødrister.

Skær tomat, løg og mozzarella i skiver.

Smør bollerne med mayonnaise, og læg så salat, tomat, mozzarella, løg, bøffen, syltede agurker og slut af med låget.

Vend rodfrugt- og kartoffelstave med olie og krydr med salt. Bred dem ud på en bradepande i ét lag og bag dem i ovnen ved 200ºC i ca. 30 minutter. Vend godt rundt undervejs.

Server kyllingeburgers med ovnbagte fritter af rodfrugter og kartofler samt en god basilikumpesto.

Har du kylletter til overs så brug dem i madpakken, sandwichen eller salaten dagen efter.