Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Kylletter med rissalat

4 portioner

Ingredienser

8 stk. kylletter

Rissalat

4 dl.ris

2 stængler bladselleri

2 store gulerødder

4 grønne asparges

1 salatløg

1 peberfrugt

Bredbladet persille til pynt

Marinade

1 spsk. olie

½ spsk. citronsaft

½ spsk. flydende honning

Salt, peber

 

Tilberedning:

Kog risen efter anvisning på emballagen og lad den køle af.

Rens grønsagerne og skær bladselleri, asparges og salatløg i tynde skiver. Riv gulerødderne groft og skær peberfrugten i mindre stykker. Skyl persillen og pluk den i mindre stykker.

Bland marinaden af olie, citronsaft og honning, og smag til med lidt salt og peber.

Når risen er afkølet, røres den løs med en gaffel og blandes med grønsagerne. Til sidst hældes marinaden over og salaten blandes godt.

Steg kylletterne i ovnen ved 200°C (175°C varmluftsovn) hvis de er optøet ca. 25 minutter eller direkte fra frost ca. 30 minutter. 

Server kylletterne med rissalat og et godt brød.

Har du kylletter til overs så brug dem i madpakken, sandwichen eller salaten dagen efter.