Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Lørdagskylling med ratatouille

4 personer

Ingredienser

Olivenolie

Salt og friskkværnet peber

Ca. 500 g cherrytomater (gerne både gule og røde)

2 røde snackpebre

2 løg

1 squash

1/2 aubergine

2 spsk. timian

1 tsk. rosmarin

 Tilbehør: Godt brød


Tilberedning

Tænd for ovnen og sæt den på 190° (varmluft).

Pensl kyllingestykkerne med olie og drys med salt og peber.

Skær tomater i halve, snackpebre i ringe, løg i både og squash og aubergine i tern.

Vend alt med lidt olivenolie, salt, peber, timian og rosmarin.

Kom det i bakken med kyllingen. Sørg for at kyllingestykkerne ligger øverst.

Sæt bakken i ovnen på en rist og steg det hele i 40 minutter.

Server med godt brød.

Gó ide: Server det hele i bakken - det sparer opvasken!!