Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Lørdagskylling med ovnbagte vintergrøntsager

4 personer

Ingredienser
1 pakke lørdagskylling

Salt og friskkværnet peber

Ca. 400 g rå, skrællede rødbeder

ca. 400 g skrællet selleriknold

250 g rosenkål

Lidt smør eller olie til stegning

1 stykke frisk peberrod

 

Tilberedning

Tænd for ovnen og sæt den på 190° (varmluft).

Krydr kyllingestykkerne med salt og peber.

Skræl rødbeder og selleri og skær dem i tern. Pil de yderste blade af rosenålene og del dem i halve.

Rist rosenkål og selleri i fedtstof på en pande til de tager farve. Kom dem over i bakken til kyllingen. Rist rødbedetern på panden og kom også dem i bakken.

Sæt bakken i ovnen på en rist og steg det hele i 40 minutter.

Server med friskhøvlet peberrod. 

Gó ide: Stil bakken med grøntsager ud på kugle eller gas grillen og lad det stege i 40 minutter.