Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Stegte kyllingeunderlår med jordbærsalat

4 portioner

Ingredienser

8 stk. kyllingelår

½-1 tsk. salt

Friskkværnet peber

Jordbærsalat

400 g. jordbær

400 g. cherry tomater (gerne både gule og røde)

1 lille bundt frisk basilikum

125 g. mini kugler frisk mozzarella (eller alm.)

Dressing

1 tsk. dijon sennep

2 spsk. koncentreret hyldeblomstsaft

½ spsk. citronsaft

2 spsk. olie

½ tsk. salt

Lidt friskkværnet peber

 

Tilberedning

Krydr kyllingelårene godt med salt og peber, og læg dem i en bradepande.

Steg dem i ovnen i ca. 45 minutter ved 180ºC

Skær jordbær og tomater i mindre stykker og anret sammen med friske basilikumblade samt mini mozzarella kugler.

Pisk sennep med hyldeblomstsaft, citronsaft og olie samt salt og peber.

Hæld dressingen over salaten lige inden servering og bland let sammen.

Server de stegte kyllingelår med jordbærsalat og f.eks. noget lækkert brød.