Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Orange kyllingelår med bagte rødbeder

4 Portioner

Ingredienser
8-10 Danpo kyllingeunderlår
3/4 kg små rødbeder
1/4 dl olivenolie
Saft og appelsinskal fra 1/2 appelsin
1 tsk. fintrevet frisk ingefær
1 tsk. stødt spidskommen
Salt, peber
1 stor håndfulde rødbedeblade

Tilbehør
Brød
Yoghurt

Tilberedning
Skræl rødbederne og skær dem i mindre stykker. Læg rødbederne på et stort stykke alufolie eller i en foliebakke. Dryp rødbederne med olivenolie og appelsinsaft. Krydr med revet appelsinskal, revet ingefær, spidskommen, salt og peber.

Læg kyllingelårene i et ovnfast fad, riv appelsinskallen hen over og dryp med appelsinsaft. Steg kyllingelårene i ovnen
sammen med rødbederne, ca. 45 min. ved 200°C.

Bland rødbederne godt med rødbedeblade og server dem til kyllingelårene sammen med brød og yoghurt.

Velbekomme.