Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Marokko HOT night med couscous-salat

4 portioner

Ingredienser
600g Marokko HOT night el. alm. kyllingelårfilet
2 dl cous cous
4 dl Vand
1 tsk salt
¼ bdt mynte
½ bakke rucola salat
2 tomater
2 spsk fetaost i tern
100 g mandler
1 appelsin
Salt og peber

Tilberedning:
Marokko Hot night steges på pande ca. 5-7 min på hver side. Hvis der bruges alm lårfilet krydres godt med salt. peber og paprika.

Kom 2 dl couscous, 4 dl vand og lidt salt i en gryde. Når vandet koger slukkes, og grynene trækker færdig. Rør grynene med en gaffel, og lad dem køle af.

Bland herefter forsigtig couscousgrynene med mynte, rucola salat, tomater og appelsin skåret I tern, fetaost og tørristede hakkede mandler. Smag til med salt og peber.