Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Kyllingeunderlår med appelsinsalat

4 Portioner

Ingredienser
8-10 stk. Danpo kyllingeunderlår
Salt og friskkværnet peber

Appelsinsalat
250 g spidskål i strimler
4 stk. appelsiner uden skal i skiver (1100g)
125 g rødløg i ringe
Kerner fra ½ granat æble

Dressing
0,25 dl æbleeddike
1 spsk. honning
½ dl. oliven olie
Kværnet peber

Tilbehør
Fuldkornsflutes

Tilberedning
Tilbered Danpo kyllingeunderlår efter anvisning på pakken – krydr med salt og peber.

Anret på et stort fad spidskål, appelsinskiver, ringe af rødløg og granatæblekerner.
Pisk dressingen sammen og hæld over inden servering.
Drys evt. med lidt stødt kanel.

Server salaten til lune Danpo kyllingeunderlår og fuldkornsflutes.