Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Kyllingeoverlår med bagt ratatouille

4 portioner

Ingredienser

 

4 kyllingeoverlår

1 fed hvidløg

1 spsk. olie

Salt, peber

 

8 tomater

2 små squash

2 små auberginer

2 løg

1 spsk. olivenolie

1 spsk. friske timian blade

Salt og peber

Frisk basilikum til pynt.

 

 

Tilberedning
 

Læg kyllingeoverlår i et ovnfast fad. Pres hvidløget og rør det ud i olien, og pensl skindet på kyllingestykkerne med hvidløgsolien. Drys med salt og peber og steg kyllingeoverlår ved 200ºC i ca.40-45 minutter til kødet er gennemstegt.

Skær tomater, squash, auberginer og løg i tynde skiver. Læg grønsagerne skiftevis i rækker i et ovnfast fad eller en bradepande. Læg grønsagerne tæt sammen, så de står på højkant i fadet. Ror olivenolie med timian blade og dryp olien over grøntsags-rækkerne. Drys til sidst med salg og peber, og bag fadet i ovnen ca. 25 minutter ved 200ºC. Pynt med frisk basilikum lige inden servering.

Server de stegte kyllingeoverlår med bagt ratatouille, og f.eks. brød og basilikum pesto.