Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Kyllingelårfilet med citronsmør og lyn-marineret grønt

4 personer

 

Ingredienser: 

8 stk. kyllingelårfilet

 

4 spsk. blødt smør

1 tsk. citronsaft

Et lille nip fintrevet citronskal

1 tsk. finthakket frisk timian

 

600 g fennikel

600 g friske grønne asparges

2 spsk. æbleeddike

1 spsk. honning

 

1 kg små kartofler

Tilberedning: 

Steg kyllingelårfilet som anvist på pakken.

Rør smør sammen med citronsaft, citronskal og timian og stil det på køl.

Snit fennikel ultra fint, gerne på mandolinjern og flæk asparges på langs. Rør æbleeddike og honning godt sammen, læg grøntsagerne i et lille fad og dryp marinaden over. Lad dem trække ca. ½ time, gerne lidt mere. 

Kog kartoflerne i letsaltet vand, til de er møre, ca. 15-20 minutter. 

Server kyllingelårfilet med citronsmør, lyn-marineret grønt og kogte kartofler.