Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Kyllingelår med kartofler og rødkålssalat

4 portioner

Ingredienser
4 Danpo hele kyllingelår
Salt og peber
Smør til stegning
½- 1 løg
2 udkernede røde æbler
Ca 500g rødkål
½ dl hakket persille
500g kartofler
4 portioner sauce, hjemmelavet eller færdigkøbt

Tilberedning
Kog kartoflerne. Krydr kyllingelårene godt, og læg dem i et ovnfast fad, og steg i ovn ved 225º C i ca. 30-35 min.

Skær løg i skiver, æbler i tern, og steg dem på en pande i et par minutter. Krydr med salt og peber.

Inden servering blandes persille i og simre ca 1 minut.
Varm saucen og hæld evt. sky fra kyllingen ved.

Server kyllingelårene med kartofler og rødkålssalat.