Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Citronstegte underlår med tomatpasta

4 portioner

Ingredienser
10-12 Danpo kyllingeunderlår

Marinade:
1dl friskthakket persille
Revet citronskal af 1 økologisk citron
½ finthakket løg
Salt, peber
½ dl olie

Tilbehør
4 port pasta
Ca. 500 g hakkede tomater - evt. med chili
Evt. 1 dl fløde

Tilberedning
Bland olie, salt og peber. Tilsæt hakket persille, revet citronskal og hakket løg.
Vend kyllingelårene godt rundt i blandingen, evt. mariner dem et par timer i køleskab.
Kom kyllingeunderår i en bradepande, og steg i ovn ved 180°C i ca. 45 min. til de er gennemstegte og møre.

Kog pasta efter anvisningen på pakken, hæld vandet fra. Tilsæt tomat og fløde, rør det rundt til en cremet pasta. Server lårerne til pastaen og evt. en salat.