Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Chipotle kyllingepølser med sweet potatoe salat og knasende kerner

4 portioner

Ingredienser

8 Chipotle kyllingepølser

2 store sweet potatoes
1 spsk. olie
1 tsk. salt

½ rød spidskål
100 g. blandet babysalat
1 stor moden avocado
100 g. feta
2 dl. kogt quinoa
1 dl. granatæblekerner

2 spsk. boghvede kerner
½ tsk. fint salt

1 spsk. limesaft
2 spsk. olie
1 tsk. frisk timian

 

 

Tilberedning

Tilbered chipotle kyllingepølser efter anvisning på emballagen.

Skær sweet potatoes i skiver og pensl skiverne med olie. Drys med salt og fordel skiverne på en bageplade beklædt med bagepapir. Steg dem i ovnen ved 200°C ca. 20 minutter til de er gyldne og sprøde. Lad skiverne afkøle let, inden de blandes i salaten.

Snit spidskålen meget fint, og bland med babysalat og sweet potatoes. Skær avocado og feta i mindre stykker, og fordel begge dele over salaten. Drys til sidst med quinoa og granatæblekerner.

Rist boghvedekerner med salt på en tør pande 4-5 minutter ved mellemhøj varme. Rør limesaft med olie og frisk timian i små stykker. Dryp marinaden over salaten, og drys med boghvedekerner.

Server chipotle kyllingepølser med salat og lidt ekstra lime.