Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Kotelet med honning braiserede persillerødder

4 portioner

Ingredienser
4 stk Danpo kyllingekoteletter

Honningbraiserede persillerødder
400 g skrællede persillerødder
3-4 kviste frisk timian
2-3 fed hakket hvidløg
1 spsk honning
1 spsk olivenolie
Salt, peber
1/4 dl hakkede marinerede soltørrede tomater

Tilberedning
Skær persillerødderne i tynde skiver på langs og kog dem et par minutter i letsaltet vand. Læg de afdryppede persillerødder i et smurt ovnfast fad blandet med timian og hvidløg.

Dryp persillerødderne med honning og læg kyllingekoteletterne oven på. Dryp til sidst med lidt olivenolie og sæt fadet i ovnen ved 200°C 20-25 min. til kyllingen er stegt. Pynt med soltørrede tomater og server evt.med brød.

Energi pr. person: 2461 kJ (586 kcal) Energifordeling: Fedt 27%, Protein 26%, Kulhydrat 47%