Dansk Engelsk Tysk Spansk

Fyldt kyllingekotelet med sprød kålsalat

4 personer

Ingredienser
4 stk Danpo kyllingekoteletter
400 g Danpo rørt fars
1 håndfuld persille
400 g blomkål
1 stk. rødløg
16 stk. broccolini/broccoli el. asparges
16 stk. rosenkål
Smør
Olie
Salt og peber

 

Tilberedning

Rør Danpo rørt fars med hakket persille og fyld det i en sprøjtepose. Lav plads mellem skind og filet på kyllingekoteletten, og sprøjt fars ind i lommen i et jævnt lag. Steg kyllingekoteletterne i en forvarmet ovn ved 200°C i ca. 30 minutter, og lad dem trække 5 min. inden servering.

 

Skær blomkål i buketter og rødløg i både. Brun smør på en pande. Tilsæt blomkål og rødløg og steg det gyldent og mørt. Smag til med salt og peber.

 

Tryk rosenkålene let med håndfladen og skil dem ad i hele blade.  Kog broccoli i letsaltet vand med lidt olie i ca. 3 minutter. Tilsæt rosenkålblade og kog let i ca. 2 minutter. Vend kålblandingen sammen og anret med de fyldte koteletter.

 

Server evt. med små kogte kartofler med krydderurter og Tzatziki.