Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Inderfilet på spyd med lun appelsin-stegt rosenkålssalat og balsamico dryp

4 personer

Ingredienser

12 stk. Danpo inderfilet på spyd

400 g. rosenkål

20 g. smør

2 spsk. appelsinsaft

2 appelsiner

1½ spsk. rosenpeber

1½ spsk. balsamico

1 tsk. honning

1½ spsk. olie

1 tsk. dijon sennep

Tilberedning

Steg inderfilet på spyd efter anvisning på pakken.

Del rosenkål i halve, smelt smør på en pande og steg rosenkål heri til de tager lidt farve. Hæld appelsinsaft på og vend det godt rundt.

Pil appelsiner, del dem i både og skær dem i mindre stykker. Bland de lune rosenkål med appelsinstykkerne og tilsæt friskkværnet rosenpeber.

Rør en marinade af balsamico, honning, olie og sennep og hæld den over den lune rosenkålssalat lige inden servering.