Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Fyldte farspakker og julehjerter

4 personer

Ingredienser

900 g. Danpo hakket kylling

4 tsk. salt

1 æg

1 stort eller 2 små løg, finthakket eller revet

3 spsk. mælk eller fløde

2 spsk. mel

Julekrydderier fx: 1/2 tsk. knust kardemomme, 1 tsk. knust ingefær, 1/2 tsk. muskat, 1/2 tsk. knuste nelliker og 1/2 tsk. knust allehånde

Mozzarella eller cheddar

Tilberedning

Rør hakket kylling med salt. Tilsæt æg, finthakket løg og fløde. Rør mel og krydderier i farsen. Lad farsen hvile mindst 30 minutter.


Smør en muffinform med fedtstof. Lav farskugler og tryk et stykke frisk mozzarella ned midt i farsen. Luk hullet og bind bacon omkring i et kryds som en pakke. Læg pakkerne i hver sit rum i muffinformen.

Form ovale frikadeller. Læg dem 2 og 2 i en v form på en bageplade med bagepapir, og form hjerter. Bag dem 12-15 minutter i ovnen ved 200°C. Grill dem evt. en smule til sidst, for en sprød overflade.