Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Porresalat med appelsinkylling

4 portioner
Det skal du bruge

400 g. lårfilet

Appelsinmarinade
3 appelsiner
2 spsk. honning
1 ½ tsk. salt

Salat
2 stk. hjertesalat
1 porre
1 stor håndfuld bredbladet persille
1 håndfuld mælkebøtteblade eller ruccola
50 g. hasselnødder

Sådan gør du: Vask hænder, læs opskriften og find ingredienserne frem. Tænd ovnen på 120°C.

Appelsinkylling: Pres saften ud af appelsinerne og bland det med honning og salt. Hæld blandingen ud over lårfileterne, og pak det ind i alufolie. Luk godt til så saften bliver ved lårfileterne.

Steg det hele i ovnen i 2 timer. Når kødet er færdigt og godt mørt, trækkes det fra hinanden med to gafler og vendes med appelsinmarinaden.

Porresalat: Rengør salat, porre, persille og mælkebøtter og snit det i små stykker. Bland det godt sammen med 
kyllingestykkerne.

Hak hasselnødderne groft, og pynt salaten med hakkede nødder og appelsinskal.

Et godt råd: lad gerne kyllingen stå i mainaden natten over.

 

Opskriftsudvikler: Birgitte Vang Hansen