Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Mango kokosgryde

4 portioner
Det skal du bruge

3 stk. Danpo kyllingefileter
1 spsk. olie (til stegning)
100 g. porre
250 g. blandet peberfrugt

Mangos-kokossauce
1 stor mango
200 g. kokosmælk light
2 fed hvidløg
½-1 hel Jalapeno
Saften fra 1 lime
1½ tsk. salt
1 spsk. paprika
1 tsk. spidskommen
1½ tsk. koriander

 

 

Sådan gør du: Vask hænder, læs opskriften og find ingredienserne frem.

Vask alle grøntsagerne. Snit porre i fine skiver og peberfrugterne i strimler. Alle ingredienser til
mango-kokossaucen blendes sammen. Smag evt. til med flere krydderier, lime og jalapenos efter behag.


Skær kyllingefileterne i store tern og brun dem på panden i olien ved middelhøj varme. Tilsæt porre og peberfrugt og lad det stege med i 5 minutter.

Skru ned for varmen, og hæld derefter mango-kokossaucen over og vend det hele god rundt.
Retten er færdig, når kyllingen er gennemstegt og mango-kokossaucen er varmet op.


Pynt med friske korianderblade, lime og jalapenos i skiver.

Ide: Server retten med fuldkornsris, blomkålsris eller hele kerner, fx byg eller spelt.

 

Opskriftsudvikler: Birgitte Vang Hansen