Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Kyllingesalat med sweet chili

4 portioner
Det skal du bruge

400 g kyllingefilet
1 rød chili
150 g gulerod
100 g knoldselleri
½ rødløg
1 porre
½ agurk
½ dl sweet chili sauce
1 spsk sesamfrø
Salt og peber

Sådan gør du: Vask hænder, læs opskriften og find ingredienserne frem.

Skær kyllingekødet ud i tern og krydr med salt og peber. Vask og skær chilien i meget små tern. Steg kyllingestykkerne på panden, tilsæt ca. halvdelen af chilistykkerne og steg i cirka 3-4 minutter til kyllingestykkerne er gennemstegt.

Rengør grøntsager og skær dem ud i passende stykker. Bland de udskårne grøntsager godt med kyllinge-
stykkerne. Tilsæt sweet chili sauce og vend det hele
godt sammen.

Pynt salaten med sesamfrø og de resterende chilitern.

 

Et godt råd: Salaten kan sagtens forberedes i forvejen, hvilket også gør den nem, når man får gæster.

 

Opskriftsudvikler: Birgitte Vang Hansen