Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Kyllingesalat med hindbær

4 portioner
Det skal du bruge

300 g. kyllingefilet
1 dl. yoghurt naturel 1,5 %
1 citron (saft og skal)
1 spsk. sukker
Citronpeber
Salt og peber

Salat
300 g. broccoli
1 peberfrugt
1 rødløg
½ bakke spinatblade
125 g. hindbær
75 g. valgfri nødder

Sådan gør du: Vask hænder, læs opskriften og find ingredienserne frem. Tænd ovnen på 120°C.

Krydr fileterne med salt og peber og pak dem ind i alufolie. Læg pakken i et fad med 1 cm vand og stil den i ovnen i 2 timer. Smag yoghurt til med citronsaft, sukker, salt og peber og stil på køl. Rengør broccoli og peberfrugt. Knæk broccoli i små buketter og skær peberfrugt i strimler. Pil løget, halver det og skræl det i tynde både.

Tag kyllingen ud af ovnen og riv den fra hinanden i trevler med to gafler. Krydr kyllingen med citronpeber og hold det lunt i ovnen.

Steg broccoli buketterne let på panden sammen med
rødløg og peberfrugt. Bland de lune grøntsager med kylling, spinatblade og nødder. Læg hindbær på toppen.

Idé: Brug i stedet for hindbær årstidens frugt eller bær.

 

Opskriftsudvikler: Birgitte Vang Hansen