Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Brombærwraps

4 portioner
Det skal du bruge

400 g kyllingefilet

25 g pinjekerner
3 halve syltede ferskner
100 g mozzarella
1 lille håndfuld basilikumblade
4 fuldkorns tortilla
Salt og peber

Syltede brombær

150 g brombær
1 spsk sukker
5 spsk mørk balsamico eddike

Sådan gør du: Vask hænder, læs opskriften og find ingredienserne frem.

Syltede brombær: Forbered brombær dagen før. Rør sukkeret ud i balsamicoen og hæld det over brombærrene. Lad dem trække til næste dag, eller minimum 4 timer.

Rist pinjekerner gyldne i ovnen eller på en pande.
Skær ferskner i tern. Krydr kyllingefileterne med salt og peber, steg dem på en pande og skær dem i tern.
Riv mozzarella i mindre stykker.

Kylling, pinjekerner, fersken, mozzarella og basilikumblade blandes til en salat og fyldes i tortillaerne sammen med de syltede brombær. Brug evt. væden som er tilbage fra brombærrene til dressing.

Idé: Du kan som alternativt også anvende frosne brombær.

 

Opskriftsudvikler: Birgitte Vang Hansen.