Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Asiatiske kyllingelår

4 portioner
Det skal du bruge

8 stk. kyllingeunderlår (evt. 3 per person)

½ frisk ananas

Marinade
75 g. soya
2 dl. kokosmælk
2 lime
2 cm. ingefær
4 fed hvidløg
2 tsk. rød karrypasta
2 spsk. sukker

Kokosdip
1 lille håndfuld frisk koriander
2 dl. yoghurt naturel
4 spsk. revet kokos
½ tsk. salt og sukker
1 spsk. limesaft

Nudelsalat
100 g. risnudler
150 g. sukkerærter
1 rød peberfrugt
1 porre
Soya

Sådan gør du: Vask hænder, læs opskriften og find ingredienserne frem.

Marinade: Mariner gerne lårene dagen før for en kraftigere smag. Pres saft ud af lime, riv ingefær og pres hvidløg. Rør alle ingredienser til marinaden sammen og hæld det ud over kyllingelårene. Mariner i mindst 1 ½ time. Læg kyllingelårene i en bradepande og steg dem i cirka 30 minutter.

Kokosdip: Hak koriander fint og vend det sammen med yoghurt og kokos. Smag til med salt, sukker og limesaft. Stilles på køl.


Nudelsalat: Kog vand op, tilsæt lidt salt og hæld det over risnudlerne. 
Lad det trække i 3-5 minutter og hæld vandet fra. Skær 
sukkerærter, rød peber og porre i skriver. Steg det på en pande i lidt olie i cirka 4 minutter, til de er sprøde. Tilsæt de kogte risnudler, bland det godt sammen og smag til med lidt soya.
Ananas
Skræl ananas, skær den i 1 cm tynde skiver og halver skiverne. Varm en grillpande op og steg ananasskiverne cirka 5 minutter på hver side, til de har et flot grillmønster.

 

Idé: Erstat evt. marinaden med en sweet chili sauce.