Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Kyllingeleversalat med blodappelsin og nødder

4 portioner

Ingredienser

500 g Danpo kyllingelever, optøet

Smør og olie til stegning

2-3 hoveder hjertesalat

2 blodappelsiner

1 stor lukas pære

75 g hasselnøddekerner

1/2 dl koldpresset rapsolie

2 spsk. balsamico

salt og friskkværnet peber

Tilberedning

Skær bunden af salathovederne og del dem i blade. Skær skrællen af blodappelsinerne og del dem i fileter uden skræl. Skær pærerne i halve, fjern kernehuset og skær i tynde skiver.

Rist hasselnøddekernerne på en tør pande til den brune hinde begynder at falde af. Hæld nøddekernerne over på et rent viskestykke og gnid dem rene for hinder.

Puds lever ren for sener og rist dem i smør og olie på en pande, til de er rosa. Krydr godt med salt og friskkværnet peber og vend alt sammen på et fad.

Pisk olie og balsamico sammen og smag til med salt og peber. Hæld dressingen over salaten og server.


Velbekomme.