Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Confiterede kyllingehjerter, syltede løg og parmesanflager

4 portioner

Ingredienser

1 portion confiterede Danpo kyllingehjerter (link til opskrift)

Syltede løg:

8 skalotteløg

2 dl hvidvinseddike

100 g sukker

0,5 dl vand

2 laurbærblade

ca.10 sorte peberkorn

 

Krydderurtesalat:

Blandet salat af friske krydderurter fx basilikum, citrontimianblade, vild brøndkarse og spæde salatblade

Jomfruolivenolie

reduceret balsamico

salt og friskkværnet peber

Parmesan i flager



Tilberedning

Lav de confiterede hjerter - se opskriften her

Syltede løg: Skræl løgene og skær dem i tykke skiver. Læg dem i et glas, hvor de alle kan være. Kog eddike og sukker op med vand, laurbærblade og peber til sukkeret er opløst. Hæld straks den varme lage over løgene og lad dem trække på køl i 1 døgn.

Rist de confiterede hjerter på en varm pande og krydr godt med salt og peber. Del de syltede løg i lagene og rist dem med på panden, til de tager lidt farve.

Bland krydderurtsalaten og anret med hjerter og løg og dryp olivenolie og reduceret balsamico over. Top med parmesanflager og server straks.

 
Velbekomme.

Husk - Klargør de confiterede hjerter og syltede løg dagen før.