Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Sandwich med sprød kokospaneret inderfilet

1 stk sandwich

Ingredienser
2-3 stk. kokospaneret kyllingeinderfilet
Landstykke lyst, 100 g. 
2 blade ærtesalat
1 blad rødsalat
1 skive mangofrugt
2 skiver ananas (evt. ristet)
1 spsk mangochutney

Dressing
3 spsk. græsk youghurt eller creme fraiche
Karry, salt og peber
Rør dressingen sammen og smag evt. til.

Tilberedning
Varm kokospaneret inderfilet i ovnen v/200°C i ca. 10. min, og lun landstykker.

Smør det afkølede landstykke med dressing og læg i nævnte rækkefølge: Ærtesalat, mangofrugt, kokospaneret inderfilet, ananas og mangochutney.

Luk sandwichen med den øverste del af landstykket.

Denne sandwich kan naturligvis laves med de rester af kylling eller grønne rester du har i dit køleskab ....