Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Pappadelle med kylling, svampe og parmasanchips

4 personer

Ingredienser
6-8 Danpo kyllingeinderfileter
Olivenolie til stegning
2 hakkede skalotteløg
250 g. blandede svampe
1 fed hvidløg
1 dl. tør hvidvin
25 g. smør
250 g. pappadelle eller anden pasta
Salt, peber
Hakket persille
Evt. nogle dråber trøffelolie

Parmasanchips
1 stykke hel parmesan

Tilberedning
Skær inderfileter i tern, og svits i olie på en pande. Tilsæt hakket skalotteløg, hvidløg og krydr med salt og peber. Tilsæt svampe og svits endnu nogle minutter. Kom hvidvin ved og lad det koge næsten helt væk.

Kog pastaen som anvist. Bland pasta og smør med kylling, smag til med salt og peber, drys med hakket persille og dryp evt. med lidt trøffel-olie. Server straks med parmesanchips og evt. brød.

Parmasanchips
Høvl lidt af parmesanosten i flager med en ostehøvl og læg dem på en bageplade med bagepapir. Bag osten nogle minutter ved 225°C, til chipsene er gyldne og sprøde.