Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Kyllingesalat med inderfilet, melon, chilirejer og lime

4 personer

Ingredienser
12 Danpo inderfileter

Icebergsalat

Radiciosalat

Ruccolasalat

½ cantalupmelon

1 rødløg

16 stk. kæmpe rejer

1 chili

Bredbladet persille


Dressing
Limesaft og revet limeskal

Olivenolie

Salt, peber, sukker


Tilberedning
Skær salat, melon og rødløg i passende stykker, og bland det godt sammen i en skål. Skær chili i små stykker, rist dem på en pande i olie, tilsæt chilirejer og steg kort. Steg inderfileter på panden i olie ca. 3 min på hver side.

Hæld salaten på et fad og top med stegte chilirejer, inderfileter og bredbladet persille.