Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Kokospanerede inderfileter med kokosdip og nudelsalat

4 personer

Ingredienser
10-15 stk. kokospanerede inderfileter

Kokosdip
1 dl. kokosmælk
50 g. frisk ost
1 grønne chilier uden kerner
½ spsk. limesaft
Salt

Nudelsalat
200 g. nudler
1 bdt. radiser
1 lille agurker
150 g. Mizuna salat eller rucola

Dressing
1 dl. sød chilisauce
1/4 dl. limesaft
1/4 dl. sojasauce
1 spsk. mørk ristet sesamolie

Tilberedning
Tilbered inderfileterne i ovnen eller i friture. Pisk kokosmælk, friskost og finthakkede grønne chili sammen. Smag dressingen til med limesaft og salt.

Tilbered nudler som anvist og skyl godt i koldt vand. Skyl radiser grundigt, lad gerne lidt af toppen sidde og skær dem i skiver. Halver agurken, fjern kerner og skær den i skrå skiver.

Pisk chilisauce, limesaft, sojasauce og sesamolie sammen. Vend nudlerne godt rundt i dressingen og tilsæt de øvrige grønsager.