Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Inderfilet på spyd med salat, persillepesto, cremet peberdip og lækkert brød

4 personer

Ingredienser

12 Danpo inderfilet på spyd

1 dl. hakket persille

2 spsk. valnødder

2 spsk. revet parmesan

1 dl. olie

1 tsk. citronsaft

2 dl. creme fraiche

Salt og friskkværnet peber

2 stk. hjertesalat

100 g. rød snackpeber

2 tomater

1 dl. oliven 

Vores kyllingespyd er en hel marineret inderfilet - saftig og fuld af smag.

 

Tilberedning:

Steg kyllingespyd efter anvisning på pakken.

Pesto: Blend persille, valnødder, parmesan, olie og citronsaft til en ensartet masse og stil på køl.

Cremet peberdip: Krydr creme fraiche med salt og friskkværnet peber og stil på køl.

Salat: Bland salat af hjertesalat i fine strimler, snakpeber i skiver og tomat i tern samt oliven.

Server kyllingespyd med salat, persillepesto, cremet peberdip og brød.