Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Inderfilet på spyd med salat og rosenpeber marinade

4 personer

Ingredienser

12 stk. Danpo inderfilet på spyd

Salat

600 g. små kogte, afkølede kartofler

2 nektariner

1 agurk

4 spsk. granatæblekerner

100 g. frissé salat

1 spsk. æblecidereddike

1 tsk. rørsukker

½ tsk. knust rosenpeber


Tilberedning

Steg kyllingespyd på grill 3 min. på hver side eller i ovn ved 200ºC i ca. 8-10 minutter.

Skær kartofler i skiver og nektariner i både. Flæk agurken på langs, skrab kernerne ud med en teske og skær agurken i skiver. Bland med granatæblekerner og plukket frissé salat.

Rør æblecidereddike med rørsukker og knust rosenpeber. Hæld blandingen over salaten og bland let.

Server de stegte kyllingespyd med salat og evt. et godt brød.