Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Inderfilet på spyd med hvedekernesalat, tzatziki, humus og rød pesto

4 personer

Ingredienser

12 Danpo inderfilet på spyd

Hvedekernesalat

200 g. hvedekerner

1 lille rødløg

1 tomat

1 lille grøn peberfrugt

1 spsk. hakket basilikum

1 spsk. limesaft

½-1 tsk. salt

Tzatziki

1 lille agurk

2 dl. græsk yoghurt

2 fed hvidløg

Humus:

1 dåse kogte kikærter

1 spsk. citronsaft

2 fed hvidløg

1 spsk. olie

1 tsk. salt

Lidt spidskommen og chilipulver (efter smag)

Ca. ½ dl. vand

Rød pesto

1 dl. soltørrede tomater i olie

1 dl. mandler

½ dl. olivenolie

4 spsk. revet parmesan

Frisk basilikum til pynt

Brød

Vores kyllingespyd er en hel marineret inderfilet - saftig og fuld af smag.

 

Tilberedning

Steg kyllingespyd efter anvisning på pakken.

Hvedekernesalat: Kog hvedekerner efter anvisning på pakken og lad dem køle af. Hak rødløg, tomat og peberfrugt meget fint og bland dem i de afkølede hvedekerner sammen med finthakket basilikum og limesaft. Smag til med salt og lad salaten trække, gerne ½ time før servering.

Tzatziki: Riv agurken groft og rør det sammen med græsk yoghurt, og presset hvidløg.

Humus: Hæld vandet fra kikærterne og skyl dem i et dørslag. Kom dem i en blender sammen med citronsaft, hvidløg, olie, salt, spidskommen og chilipulver og blend det godt. Juster konsistensen med vand, så humus’en bliver blød og cremet.

Rød pesto: Blend soltørrede tomater med mandler, olivenolie, parmesan og basilikum til en ensartet masse. 

Server kyllingespyd med hvedekernesalat, tzatziki, humus, rød pesto og godt brød.