Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Inderfilet på spyd i madpakken med pestomarineret kikærtesalat

4 personer

Ingredienser

12 Danpo inderfilet på spyd

2 spsk. pinjekerner

1 dl. frisk basilikum

1-2 fed hvidløg

4 spsk. olivenolie

2 spsk. revet parmesan

400 g. kogte kikærter

2 store gulerødder

100 g. broccoli

100 g. friske sukker ærter

Vores kyllingespyd er en hel marineret inderfilet - saftig og fuld af smag.

 

Tilberedning

Tilbered kyllingespyd efter anvisning på pakken.

Rist pinjekerner på en tør pande til de er gyldne og lad dem køle af. Blend pinjekerner med basilikum, hvidløg, olivenolie og revet parmesan. Lad pestoen trække ca. 1 time. Skyl de kogte kikærter og bland dem med pestoen. Skræl lange strimler af gulerødderne og del broccolien i små buketter. Bland babysalat med kikærter, gulerodsstrimler, broccoli og sukker ærter.

Server i madpakken sammen med en bær dessert af skyr rørt med vaniljepulver og pyntet med friske bær.