Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Grillet kyllingespyd med majssalsa og avocadocreme

4 personer

Ingredienser
8-12 stk. Danpo inderfilet
8-12 træspyd
Salt og peber
Oliven- eller rapsolie
2-3 friske majskolber eller 500 g frosne majs
1 rødløg
2 røde peberfrugter
1 agurk
2 tomater
1 lille rød chili
1 bundt frisk koriander
Saft og skal fra 3 limefrugter
2 stk. avocado

Tilberedning
Træspyd lægges i koldt vand (mindst ½ time før de skal bruges). Tænd op i grillen.

Til salsaen skrælles majskolber, majskerner skæres fra majsstokken (hvis der bruges frosne majs, skal de være optøet og godt afdryppet). Rist majskerner på en tør pande ved middel varme og afkøl. Skær peberfrugt, tomat, agurk og rødløg i tern og bland dem med majsene i en skål. Tilsæt fintsnittet chili og koriander og smag til med saft og skal af 2 limefrugter.

Skræl advocado og mos dem. Bland mosen med saften fra 1 limefrugt og smag til med salt og peber.

Kyllinge inderfileterne trækkes på træspyd. Pensel med olie. Krydr med salt, peber og grill ca. 5 min. Vendes ofte så de får fine grillstriber.
Læg inderfilet over på et fad og afkøl et par minutter inden servering.

Server med salsa og advocadocreme. Der kan også serveres salsachips til.